Skip to main content

Kurt Henriksen

Indhold

Født 1967, uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1998.

Mange års erfaring som journalist og erhvervsreporter hos bl.a. Dagbladet Børsen og Børsens Nyhedsmagasin samt kommunikationsrådgiver med eget PR-bureau i først København og siden Esbjerg og Billund.

 

Bonusinfo:

Tidligere udgiver af lokalaviserne Hjerting Posten og Fanø Posten i en periode, hvor savnet af journalistik blev for stort. Er et søgende menneske med en nærmest sygelig angst for at kede sig, så han studerer også teologi ved Aarhus Universitet.

Vores filosofi er ret enkel: Hvis du har noget at fortælle, så fortæl det – og ellers lad være. Verden er fyldt med overflødig og ligegyldig kommunikation, og der er ingen grund til at gøre det værre.

Så hvis du ikke har noget at fortælle, skal vi nok fortælle det. Men kun til dig. Og har du noget på hjerte, så fortæller vi hjertens gerne dét.

Casper Heiberg

Udtryk

Født 1983 og uddannet Mediegrafiker fra ATS i 2007.

Har arbejdet på reklamebureau i Esbjerg og Århus fra 2001 til 2008, og har siden beskæftiget sig som selvstændig grafik-guru, og serviceret såvel store som små kunder i hele nationen fra basen i Esbjerg.

 

Bonusinfo:

Caspers speciale har altid været design. Han er eminent til at få ting til at se godt ud – uanset om det drejer sig om et logo, tryksager, branding, illustrationer, emballage eller firmabilen, der skal pakkes ind i folie, så kan han få det til at skille sig ud fra mængden.

Han har et stort netværk efter mange års selvstændigt arbejde i branchen og en lang og bred erfaring, der gør det muligt for Casper at levere enhver tænkelig (og utænkelig) grafisk løsning.

Og det er da sådan set meget heldigt, når nu man alligevel ikke gik i fars fodspor og blev revisor.